Viime päivät olleet lähinnä pitkiä mutta mukavia. Tosin tiistai oli äärimmäisen tylsä päivä, sillä se oli vapaapäiväni. Olen tainnut alkaa viihtyä töissä liiankin hyvin. Tänäänkin olin mieluusti tunnin ylitöissä. Arvelinkin, että tulisin pitämään työstäni, mutten osannut kuvitellakaan, että viihtyisin siinä näin hyvin. Viikon työtehtävät ovat olleet vaihtelevia. Olen tehnyt kerhonohjaajien kanssa työsopimuksia, kouluttanut ja neuvonut heitä, mainostanut kerhoja, järjestänyt viikonlopun sadonkorjuujuhlaa ja leiponut sitä varten yms. Jokainen työpäivä on erilainen. Eilinen oli todella pitkä päivä, sillä illalla oli vielä Animalian kokous, joka olikin aika kaoottinen enmmekä saaneet läheskään tarpeeksi tehtyä. Noh, jotain sentään.

Sunnuntain ja maanantain aikana minulle selvisi faktoja tietyistä jutuista, joista en aio avautua täällä julkisesti. Saa nähdä, kuinka noiden asioiden selkeytyminen vihdoin tulee vaikuttamaan olotilaani pitkän päälle. Tiistai oli sekava päivä, mutta sen jälkeen olenkin pitkästä aikaa saanut syötyä ja nukuttua paremmin kuin aikoihin. Toisaalta siihen vaikuttaa eniten se, että pitkästä aikaa olen palannut työni ansiosta ns. normaaliin päivärytmiin.

Kävin tänään vihdoin hakemassa uuden ylioppilaskalenterin. Selailin sen järjestösivuja ja bongasin A-ryhmän. Joskus olemme kavereiden kanssa vitsailleet tarvitsevamme AA-kerhon. Tosin tulimme juuri siihen tulokseen, että viime aikoina se on tullut luonnostaan, kun pelkkä ajatuskin alkoholista enemmässä määrin tekee pahaa. A-ryhmä kuulosti esittelyn perusteella mielenkiintoiselta, mutta vaikka täällä esiinnynkin muka jonkin asteisena anarkistini, niin tuon ryhmän ajama anarkismi ei ehkä kuitenkaan ole juttuni. Esittelyteksti päättyi kuitenkin loistavasti: " Anarchists make better lovers!" Mitä sitten ikinä tarkoittaakaan... Veljenikin on muuten jostain kumman syystä ajautunut tutustumaan anarkismiin netissä. Ehkä itse en kuitenkaan tarvitse A- enkä AA-ryhmää :)

Oikeus muuten toteutui kerrankin, ja eläinoikeusaktivisti Balluch vapautettiin syytteistä.