En enää kunnolla edes muista, mitä tein viime viikon alussa, kun on ehtinyt tapahtua niin paljon viikon aikana. Ai niin... viime viikko oli se väsymysviikko. Oli onneksi useampi vapaailta, kun muutama kokous peruuntui. Menin iltaisin todella aikaisin nukkumaan, sillä olin aivan loppu sitä edeltävän viikon jäljiltä. Lisäksi kävin taas vetämässä luontokerhoja. Tällä hetkellä olenkin sitten kiinni kahdessa kerhossa, sillä ohjaajia ei löytynyt tarpeeksi ja jouduin itse ottamaan Jollaksen ja Kumpulan kerhot. Toisaalta en varmaan enää raaskisikaan luopua niistä, kun olen alkanut tutustua lapsiin. Kun kerhot aikanaan loppuvat, tulen varmasti ikävöimään heitä paljon, mutta sitä ei kannata miettiä vielä. Molemmissa kerhoissa teimme tuoksucoctaileja ja ympäristötaidenäyttelyt. Nautin juuri kyseisten ohjelmien vetämisestä. Lisäksi tietysti leikimme paljon :)

Perjantaina ja lauantaina oli vihreiden koulutusta Tampereella. Perjantai-iltana kävimme tutustumassa Tampereen yöhön, jota en muuten ennen ole tehnyt. Oli mukavaa :) Yötä olin työkaverillani. Koulutuksen aikana tulin lupautuneeksi ryhtyväni HYY:n edarivaaleissa ehdolle. Painostus tuotti vihdoin tulosta. Äänestäkää siis ;) Lauantaina livistin kesken koulutuksen, jotta ehtisin hetkeksi Animalian eläimet viihteessä -kampanjan tapahtumaan, jota olemme opiskelijaryhmän kanssa järkkäilleet pitkään. Ihmisiä kävi teltalla paljon, välillä jopa ryysikseksi asti. 12-vuotias Eero on tullut innokkaasti mukaan toimintaamme ja oli koko päivän apinan puvussa.

910475.jpg

910472.jpg

Teltassa oli nähtävillä valokuvia eläinten viihdekäytön eri muodoista, kuten eläintarhoista, sirkuksista, härkätaisteluista ja delfinaarioista.

910483.jpg

Ohikulkijat saivat tulla kuvauttamaan itsensä apinamme kanssa. Itsekin halusimme tottakai kuvaan :) Tempauksen jälkeen vietimme iltaa toimistolla kokkailemassa ja miettimässä päivän onnistumista ja kampanjan jatkoa.

Nyt onkin taas edessä kiireinen viikko. Tänään on vapaailta, mutta loppuviikko on buukattu. Huomenna ja ylihuomenna olisi molempina kaksi kokousta. Onneksi on pakko valita, koska paikasta toiseen juokseminen ei onnistu. Viikonloppuna edessä on Muirin taival Nuuksiossa. Jossain välissä haluaisin ehtiä töiltä ja järjestökiireiltä myös käymään Mäntsälässä koirien luona.