Tänään päivä oli alusta loppuun täynnä järjestöhommia. Tässä päivän saldoa:

- 4h Animalian häkkitempauksessa
- 1,5h Animalian koulutuksessa
- 1h luontokerhon suunnittelua
- 1,5h kerhon vetämistä
- 1h eri järjestöjen asioiden hoitamista puhelimitse ja sähköpostilla
- 2h vihreiden kunnallisvaalityöryhmän kokous

Yhteensä siis 11 tuntia järjestöhommia ja päälle siirtymiset paikasta toiseen, joten päivä oli todella pitkä ja nyt olen aivan naatti. Missähän välissä ehtisin tällä viikolla tehdä kaikki työt ja esityksen graduseminaariin...

Häkkitempaus meni mukavasti ja suurin osa pysähtyneistä ihmisistä oli vastaanottavaisia ja ihmettelivät, että suostuin istumaan häkissä tunteja vapaaehtoisesti.

879823.jpg

Kävin myös Animalian toimistolla pikaisesti ja seurasin hetken koulutusta, joka järjestettiin viidestä eri maasta meille vieraiksi saapuneille eläinsuojeluaktiiveille.

879826.jpg

Luontokerhossa oli iltapäivällä 17 kauhukakaraa, joiden kurissa pitämiseksi sai todella tehdä töitä, kun he koulupäivän jälkeen väsyneinä riehuivat. Taisin kuitenkin oppia jokaisen nimen ja kerhomme sai nimeksi äänestyksen jälkeen Rantakäärmeet. Kaiken sähellyksen keskellä unohdin ottaa kuvia kerhosta, vaikka kerrankin olisi ollut kamera mukana. Eilen olin muuten lääninhallituksen iltapäivätoiminnan valtionavustuksia koskevassa koulutustilaisuudessa. Sain sieltä muutamia ideoita työhöni.

Illalla minua yritettiin taas puhua kunnallisvaaliehdokkaaksi. Varmaan suostuisinkin muuten, mutta kun minulla ei ole hajuakaan, missä asun edes vuoden päästä. Saa nyt nähdä, menenkö vielä jossain vaiheessa lupautumaan ehdokkaaksi, kun painostusta on alkanut tulla joka puolelta.

Eilen muuten paljastui, että kaksi tuttuani on aivan randomina löytänyt blogini ja seurannut sitä. Monet blogia seuraavat tiedänkin, mutta olisi kiva kuulla, ketkä muut höpötyksiäni lueskelevat. Antakaa siis ihmeessä kuulua itsestänne :)