Uutiskollaasia:
-Yhdysvalloissa vedetään markkinoilta lähes 65 miljoonaa kiloa naudanlihaa eläinrääkkäyksen vuoksi. Katso, jos kestät.
-Castro luopuu presidentin virasta ja hänen veljensä nostetaan todennäköisesti virallisesti valtaan ensi sunnuntaina.
-Tämä outo vuodenaika, mikä sitten onkaan, ihmetyttää lisäkseni mm. ruotsalaisia ilmatieteilijöitä.

Kuvakollaasia:

1308373.jpg

Orkku ja Nanna kävivät viime viikolla höpöttelemässä tapahtumassamme maailman parantamisesta. (Jonkun muun sanoin Oras Tynkkynen ja Johanna Sumuvuori kävivät puhumassa politiikkaa.) Kivaa oli.

Tänään oli sellainen normaali kiire, kiire -järjestöpäivä. Lumiukkoja ilmastonmuutosta vastaan ja neljän vuodenajan puolesta Rautatientorilla. Reaktorissa Luonto-Liiton promoamista. Politiikkaa vinovalaisten ja yhden vasemmistolaisen kansanedustajan kanssa.

1308456.jpg

1308462.jpg

Reaktorin Benkun esittelypisteessä saattoi ottaa rennosti kesää odotellessa.

1308463.jpg

Meidän Reaktori-pisteessä painettiin Lisää susia -kangaskasseja. Reaktori on nuorten tapahtuma, mutta tämä poika oli varmasti päivän söpöin kassinpainaja ;) Pieni avustus meiltä oli tarpeen. Reaktorissa on vaikka mitä mahtavaa koriksesta, futiksesta ja kiipeilemisestä singstariin, musan tekemiseen ja hennatatskoihin.

Reaktorin jälkeen tapasin lukupiirissä Vasemmistoliiton kansanedustajan Paavo Arhinmäen ja puhuimme paljon mm. Vihreiden ja Vasemmistoliiton eroista. Paavon lähdettyä jäimme vielä hetken puhumaan  Vihreiden tilasta, erityisesti kotikaupungissamme. Päätimme, että jos Vihreät eivät ole tarpeeksi vihreitä tai miellyttävän punaisia, pitää puolueesta tehdä sellainen ;) On ihanaa, kun (nuorilla) ihmisillä on tahtoa toimia ja tehdä tästä maailmasta parempi. Tosin pj:nä saa myös tuta sen, mitä on tehdä hommia nuorten kanssa. Niin kuin haluaisinkin jakaa vastuuta, niin sen vastaanottajat eivät aina tunnu tajuavan vastuun kantamista, vaan esimerkiksi häipyvät kuukauden hallituksessa olon jälkeen teille tietymättömille ajattelematta, mitä se tarkoittaa hallituksen päätösvaltaisuuden kannalta tai työn määrän lisääntymisen kannalta, kun pitää kutsua yleiskokous koolle uuden hallituksen muodostamiseksi. Grrr.

Fiilis on ollut taas aavistuksen parempi, kun sunnuntaina sain puhuttua asioita läpi läheisteni kanssa. Tänään myös aamusta asti ihastelin aurinkoa ja päivän pidentymistä. Uni ja väsymys ovat silti olleet läheisiä ystäviäni viime aikoina. Nyt nukkumaan ja huomenna taas Reaktoriin. Taistelu neljän vuodenajan ja susien puolesta jatkuu.