Viime päivät on ollut paikasta toiseen juoksemista, mutta samalla kesästä täysin rinnoin nauttimista. Olin muutaman päivän mökillä ja siellä pääsin irti arjesta todenteolla. Luin, veneilin, peuhasin koirien kanssa ja nautin merestä. Sain jatkuvasti juosta veteen hakemaan toista koiraa pois sieltä ja lopulta se oli pakko laittaa kiinni, jottei se olisi kylmettänyt itseään uimalla koko ajan. En ollutkaan käynyt mökillä yli vuoteen ja oli taas mukavaa päästä hyppimään rantakallioilla ja ihailemaan maisemia. Pitkästä aikaa myös ahmin kaunokirjallisuutta päivästä toiseen. Säätkin oli mahtavat.

685382.jpg

685387.jpg

Juhannus kului leppoisasti Espoon ulkosaaristossa. Perjantai-iltana pääsin kokeilemaan telttasaunaa ja sen jälkeen merivesi tuntui lämpimältä - tosin ei muiden mielestä. Lauantaina nautin aamusta riippumatossa seuraillen joutsenia ja merta ihaillen. Optimaalisia "luontokolo"fiiliksiä häiritsi vain aavistuksen muiden hälinöinti, mutta se oli silti kesää parhaimmillaan. Myöhemmin lauantaina ohjelmassa oli mm. leväsotaa ja krokettia. Nukuin teltassa pitkät ja rauhalliset yöunet, kuten ulkoilmassa aina.

685393.jpg


Vaikka nukuinkin viime yönä kunnolla, olen nyt taas todella väsynyt, kun olen pakkaillut viimeisiä tavaroita ja yrittänyt muistaa, mitä asioita pitää hoitaa vielä kotona ennen lähtöä. Kovin montaa tuntia en enää ehdi nukkua ennen kuin pitää herätä ajoissa ja kiirehtiä kentälle. Lentokoneessakaan en voi nukkua kunnolla, sillä joudun vaihtamaan välillä Oslossa. Kohta en enää edes ymmärrä, mitä kirjoitan, joten taitaa olla aika painua peiton alle. Seikkailu alkaa huomenna ja toivottavasti ehdin ja jaksan kirjoitella kuulumisia välillä, jos siihen tarjoutuu mahdollisuus. Mukavaa heinäkuuta kaikille :)