Aivan niin kuin kaksi puheenjohtajuutta ja yksi muu hallituksen jäsenyys eivät riittäisi panoksekseni järjestöissä, menin sitten taas ottamaan yhden tehtävän vastaan. Suostuttelujen jälkeen huomasin olevani kunnallisvaalityöryhmässä - ei siis mikään ihan pieni työtehtävä. Reilun vuoden ajan olen siis kaupungissamme yksi muutamista henkilöistä, joilla on vetovastuu vihreiden kunnallisvaalikampanjasta.

Kesken kokouksen minuun iski muutenkin paniikki, kun tajusin, kuinka monta tapahtumaa on syksyn aikana edessä järjestöillä, joissa olen puheenjohtajana. Pitää varata tapahtumapaikkoja, pyytää bändejä esiintymään, hankkia poliitikkoja puhumaan, mainostaa, hankkia uusia aktiiveja, tehdä esitteitä, järjestää valokuvanäyttely jne. jne. Suuri osa tehtävistä lankeaa tietysti minulle. Varsinkin kun jokaisessa järjestössä kokousten sopiminen ja aikaansaaminen on äärimmäisen vaikeaa kaikkien kiireiden takia. Jos ei ole kokouksia, niin hommat jää tietysti puheenjohtajan tehtäviksi. Ainakaan ei tarvitse miettiä, miten käytän aikani, kun lähes joka viikonloppu marraskuun alkuun asti on jo varattu ja arki-illatkin täyttyvät hyvää vauhtia. Tällä hetkellä toimintatarmoa löytyy kyllä, mutta veikkaan, että jo kuukauden päästä on eri ääni kellossa.

Pitää varmaan jatkaa sitten joogaamista ahkerasti, että jaksan hoitaa hommat. Tänään nimittäin joogasin päivällä ja sen jälkeen päätinkin lähteä heti kauppaan ja leivoin sämpylöitä. Lisäksi olen laittanut kehittämiäni interrail-kuvia kansioon ja ehdin käydä muutaman tunnin kokouksessa. Huominen päivä menee varmasti soitellessa ja mailaillessa, kun yritän alkaa järjestää kaikkia syksyn tapahtumia.