Kyllä, 262 äänen voimin pääsin sisälle Vantaan valtuustoon. Olen uuden valtuuston nuorin ja yksi yhdeksästä Vihreästä. Paikkamäärämme säilyi samana. Valtakunnallisesti Vihreille vaalit olivat kuitenkin voittokulkua, mm. Helsingissä neljä lisäpaikkaa ja Espoossa kaksi. Vantaalla sen sijaan perussuomalaiset vetivät hurjan vaalivoiton ja vasemmisto kärsi harmikseni tappion. Kokoomus nousi suurimmaksi puolueeksi saadessaan yhden lisäpaikan ja demareiden menettäessä kolme paikkaa.

Haluan kiittää jokaista äänestäjääni. Teidän ansiosta tämä oli mahdollista. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä! Haluan olla aktiivinen valtuutettu ja tietää kantojanne asioihin. Lisäksi kiitän ihanaa tukiryhmääni ja mainoksiani jakaneita Markkua, Lindaa, Lauraa, Jelenaa, Anua, Tainaa ja Siniä. Iso kiitos Vantaan Vihreiden mahtavalle vaalipäällikölle ja koko ehdokasryhmälle aktiivisesta kampanjoinnista ja itsensä likoon laittamisesta. Erityisesti sydäntäni ovat lämmittäneet myös kuntarajat ylittänyt tuki ja vinolaisten tutuilleen liikkeelle laittama puskaradio ehdokkuudestani. Hienoa on ollut myös huomata, kuinka innoissaan monet vantaalaiset ehdokkaamme ovat olleet läpimenostani.

Näissä vaaleissa Vihreät saivat selvästi nuoria äänestäjiä liikkeelle, sillä eri puolilla Suomea läpi meni Vihreitä nuoria. Erityisen lämpimät onnittelut Helsinkiin ääniharava-Emmalle, joka on myös siellä uuden valtuuston nuorin. Emman kautta aikoinaan päädyinkin politiikkaan. Lisäksi onnea Annalle Vaasaan, Ninalle ja Tuulille Rovaniemelle, Mintulle Joensuuhun, Toukolle ja Palomalle Jyväskylään, Paavolle Hämeenlinnaan ja Kaille Lahteen. Sekä tietysti kaikille muille ihanille Vihreille valtuutetuille! 

KIITOS!!