Tee sitä, tee tätä... käy siellä ja täällä. Arki on käynnistynyt. Vaikka säät ovat vielä melko kesäiset, tehtävien määrä kertoo, että syksy tekee tuloaan. Työhaastattelussakin kysyttiin, että miten hallitsen kaaoksen. Sehän on nykyisin arkeani. Hommaa tulee joka suunnasta ja kaikki narut pitäisi pitää käsissä, joten on pakko olla peruskaaoksenhallintakyvyt.

Tänään kävin puoluetoimistolla häiritsemässä Larin ensimmäistä työpäivää. No ei, oli minulla siellä pari hommaa oikeasti hoidettavanakin. Sieltä suuntasin ensimmäiseen työkokoukseeni. Hassua, että Larin kanssa työllistyimme ristiin - Lari sinne, missä itse olen aktiivina ja minä sinne, missä Lari on aktiivina. Sain viikonloppuna kylmää ja nyt joudun sitten aloittamaan työt kurkku kipeänä ja aivastellen. Taistelen kuitenkin vastaan, etten sairastuisi pahemmin. Huomenna on vapaapäivä, mutta loppuviikko meneekin sitten töissä. Kerhot pitää saada nopeasti pyörimään, joten töitä riittää seuraavalle parille viikolle kiitettävästi. Huomisen käytän puolestaan vihreiden tapahtumien järjestämiseen ja soittelen siis kansanedustajien avustajia läpi. Graduakin voisi yrittää kirjoittaa muutaman sivun. Lisäksi voisin tietysti suunnitella jo kerho-ohjelmaa kerhoon, jota itse alan vetää. On muuten todella outoa, kun tällä viikolla minulla on ns. normaali vuorokausirytmi. Olen päivät töissä ja varmaan ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen kaikki arki-illat ovat vapaat järjestökokouksista ja -tapahtumista! Perjantaina tosin onkin sitten päivällä vihreiden koulutusta ja illalla varmaan vietämme porukalla iltaa. Luulin, että viikonloppu olisi vapaa järjestötehtävistä ja oikeastaan se voisikin olla, mutta kiehtoisi kauheasti lähteä Tampereelle ViNOn kunnallispoliittiseen tapaamiseen. Saa nähdä, kykenenkö sanomaan sille ei.

Törmäsin muuten tänään taas yhteen tuttuun, joka oli samalla yläasteella ja lukiossa. On mukavaa vaihtaa kuulumisia vuosien jälkeen. Yhteydenpito moniin jää, kun löytää samanhenkisempää seuraa ja aika ystävien tapaamiseen on usein liian vähissä.