Perjantaina oli NVV-koulutusta ja kävimme vierailulla Hesarissa ja Voimassa. Sen jälkeen suuntasimme vinolaisten kanssa leikkipuistoon polkemaan lasten karusellissa päämme pyörälle :) Ilta kului mukavasti Taiteiden yössä. Kovin paljon ei päästy näkemään, sillä joka paikassa oli niin paljon ihmisiä, ettei jaksettu ryysiä katsomaan esityksiä. Karhupuistossa katsoimme homokuoron hienon esityksen. Sieltä menimme syömään, sen jälkeen istumaan ruttopuistoon ja sieltä edelleen Hesperianpuistoon. Pohjannaulan keikalla Espalla olimme sentään hyvillä paikoilla ja keikka olikin hieno. Uutisten mukaan arviomme osoittautui oikeaksi, ja illan aikana Helsingin kaduilla ja puistoissa oli liikkeellä noin 100 000 ihmistä.

Eilen menin illalla työkaverilleni ja sieltä jatkoimme myöhemmin Helsinki Reggae Festivaliin. Reggaen tanssiminen on oikeasti yksi parhaita asioita maailmassa. Varsinkin kun sai jammailla ulkona, Vanhan terassilla :) Reggaebileissä on myös se loistava puoli, etteivät ihmiset örvellä humalassa. Poikkeukset tietysti vahvistavat säännön. Nykyisin tulee vietettyä aikaa lähinnä sellaisten ihmisten kanssa, jotka olen tuntenut muutaman vuoden tai joihin olen vasta lähiaikoina tutustunut, joten oli outoa mutta todella mukavaa jutella Eskon kanssa tutuista, jotka molemmat ovat tienneet/tunteneet yläasteelta asti.

Tänään on ollut todellinen sunnuntaijumitus. En ole saanut aikaan yhtään mitään. Facebookissa on hyvä jumittaa ja sitä näyttää tekevän moni muukin ;)