Lontoossa on talla hetkella korkein mahdollinen halytystila, mika tarkoittaa, etta terrorismin uhka on valiton. Ihmiset kuitenkin liikkuvat kaduilla, kuten aikaisemmin. Todennakoisesti suuri osa ihmisista ei edes tieda koko uhasta, silla itsekin tiedan siita vain MTV3:n nettisivuilta lukemani perusteella. Katukuvassa on tanaan nakynyt partiointia rynkkyjen kanssa seka aikaisempaa enemman ratsupoliiseja. Kaikki turistitapahtumat, kuten Buckinghamin palatsin vahdin vaihto, on kuitenkin pidetty kuten ennenkin. Itsekin olen liikkunut kaupungilla suurempia murehtimatta. Tosin kavelya rajoittaa talla hetkella kipeat rakot. Toisessa jalassa on talla hetkella nelja laastaria niiden takia :D

Eilen illalla kavelin Kensington Gardensissa ja kavin katsomassa Kensingtonin palatsin. Tanaan olen tutustunut lisaa puistoihin ja kavellyt kaupungilla paamaaratta. Olen myos vain lueskellut hostellihuoneessani, jotta jalkani saisi vahan lepoa. Kavin tanaan myos muutamassa kaupassa... taallahan shoppailumahdollisuuksia riittaisi, jos olisi niista kiinnostunut. Hostellini on ollut ihan ok, ja hostellihuoneessani on ollut lahinna Euroopan ulkopuolelta tulleita matkaajia. Noin puolet on matkalla yksin, en siis ole poikkeus. Olen vahitellen alkanut tottua vasemmanpuoleiseen liikenteeseenkin. Sita on edesauttanut risteyksissa olevat look right- ja look left- maalaukset. Tyhmia turisteja varten tietysti ;)

Huomenna lahden aamulla aikaisin Doverin ja Calaisin kautta kohti Pariisia. Saa nahda, mika tunnelma siella on terrorismiuhan suhteen. Viimeksi siella ollessani kaduilla liikkui rynkyilla varustautuneita poliiseja ja sotilaita terrorismipelon takia. Mahtavaa paasta taas Pariisiin! Tosin joudun nyt tyytymaan vain yhteen paivaan siella, mutta eikohan se riita jossain maarin tyydyttamaan Pariisi-kaipuuni :) Lontoo on mukava kaupunki, muttei veda vertoja Pariisille. Lontoossa kannattaa lahtea kavelemaan aivan ydinkeskustan ulkopuolelle. Esim. South Kensington ja Belgravia vaikuttivat mukavilta alueilta. Pariisissa sen sijaan pidan enemman keskustasta kuin syrjaisemmista alueista.

Voi olla, etta tanaan iltakavelyni jaa varsin lyhyeksi, silla jalkani todellakin kaipaa lepoa. Olen varonut toista jalkaani rakkojen takia niin, etta huonon kavelyasennon takia alapohje on aivan jumissa. Tosin silla se lahtee, milla on tullutkin.