Facebookin maailma on vienyt niin mennessään, että blogi on lähes unohtunut, kun kavereiden kanssa tulee kuulumiset vaihdettua naamakirjan kautta. Yritänpä nyt silti saada tänne jonkinlaista lyhyttä tiivistelmää vihreiden kanssa tekemästämme Brysselin matkasta. Reissu oli kokonaisuudessaan aivan loistava. Pieniä vastoinkäymisiä oli välillä, mutta nyt niitä ei edes muista kunnolla kokonaisuutta ajatellessaan. Matkat taittuivat laivalla ja junalla, mikä vain kohotti ryhmähenkeä 21 hengen seurueessamme. Menomatkalla yö meni junassakin hyvin lepopaikalla nukkuessa. Takaisinpäin tullessa meillä olikin sitten vain istumapaikat ja uni jäi vähiin.

Viikkoon Brysselissä sisältyi mm. kaksi päivää parlamentissa, päivän Ghentin retki ja siellä vierailu Jussi Hermajan (the totaalikieltäytyjä, you know) vegaaniravintolassa, järjestövierailuja sekä illallisia ja baarireissuja meppien kanssa. Tapasimme suomalaisista mepeistä Hassin ja Stubbin. Parlamenttipäivinä kuulimme eri puhujia, tutustuimme paikkoihin ja vierailimme valiokunnissa. Viikko tarjosi paljon ainutlaatuisia mahdollisuuksia, kuten baari-illan ruotsalaisen mepin ja puoluesihteerimme kanssa ;)

994290.jpg 

Osa porukastamme, minä mukaan luettuna, tutustumassa pikaisesti Kölniin junanvaihdon yhteydessä.

994295.jpg

Parlamentti ja porukkaamme sen edustalla.

994306.jpg

Istuntosali, kuten varmasti huomaatte :D

994308.jpg

Yksi baari-illoista.

994311.jpg

Brysselin vanhaa kaupunkia.

994314.jpg

Yhtenä iltana saimme viettää aikaa Aijan kattoterassilla ihailemassa Brysselin valoja.

994319.jpg

Talonpäädyissä oli paljon hienoja maalauksia. Kunpa ne olisivat Suomessakin sallittuja.

Oloni on edelleen aika ryytynyt, sillä pöpöt tietysti kiersivät aika hyvin, kun olimme koko ajan yhdessä. Sain siis flunssan, joka onneksi alkaa nyt vähitellen helpottaa. Olen ollut jo pari päivää töissä ja järjestökokouksia on vanhaan tuttuun tahtiin joka ilta. Matkakuume on taas melkoinen, mutta en vain osaa päättää, minnepäin suuntaisin seuraavaksi. Eurooppa alkaa olla melko koluttu ja kaipaisin muita kulttuureja.